Locații

Ne dorim ca momentele petrecute la noi în cafenea fie memorabile, oferim o experiență completă, nu doar o simplă cafea. Prin experiență completă, ne referim la primul impact, cel la nivel senzorial (văz, miros, auz, gust), iar apoi, odată cu pătrunderea în cafenea, oferirea unui bagaj de informații, de cunoaștere, de inițiere în lumea cafelei.

Coffee House & Terrace

Handsome Monk Coffee House

Fingerprint

Bun venit în lumea căutătorilor de arome savuroase, la Handsome Monk Coffee House din Parklake Shopping Center, etaj 1. Aici, cafeaua devine artă, iar fiecare ceașcă spune o poveste plină de pasiune și dedicare.

Garden & Roastery

Handsome Monk Coffee Roastery

Fingerprint

Descoperă aroma autentică a cafelei la Handsome Monk Coffee Roastery. Te invităm într-o călătorie senzorială prin universul nostru de arome bogate și atent prăjite. Fiecare bob de cafea este tratat cu grijă și pricepere pentru a-ți oferi o experiență deosebită în fiecare ceașcă de cafea.

Coffee Island

Handsome Monk
Coffee

Fingerprint

Pauză de la shopping? Handsome Monk Coffee, insula noastra de la etajul -2 din Parklake Shopping Center, devine alegerea perfectă pentru a o pauză binevenită. Fie că ești în căutarea unei doze de energie, dorești să te relaxezi cu băutura ta preferată sau să îți faci plinul de cafea pentru acasă, echipa noastră este pregătită să-ți ofere o experiență de neuitat!